طريقة عمل شوربه الدجاج بالكريمه والقشطه
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
صدور دجاج
كريمه
معلقتين قشطه
مشروم
فص توم
بقدونس
ملحي وفلفلي
مكعب مرقه
ذبده
جبنه بارميزان
كريمه
معلقتين قشطه
مشروم
فص توم
بقدونس
ملحي وفلفلي
مكعب مرقه
ذبده
جبنه بارميزان
الطريقه:
1- هنقطع صدور الدجاج مكعبات.
2- هنجيب الحله ونحط،فيها الذبده وننزل بصدور الفراخ ونشوحها كويس.
3- بعدها هننزل بفص التوم والمشروم ومكعب المرقه ونشوحهم مع بعض.
4- واخر حاجه هنديها شويه بقدونس وملحي وفللي والكريمه ووشويه مايه ونغطي عليها ونسيبها تستوي.
5- قبل ما نطفي هنضيف معلقتين القشطه والجبنه البارميزان و رشه بقدونس.
2- هنجيب الحله ونحط،فيها الذبده وننزل بصدور الفراخ ونشوحها كويس.
3- بعدها هننزل بفص التوم والمشروم ومكعب المرقه ونشوحهم مع بعض.
4- واخر حاجه هنديها شويه بقدونس وملحي وفللي والكريمه ووشويه مايه ونغطي عليها ونسيبها تستوي.
5- قبل ما نطفي هنضيف معلقتين القشطه والجبنه البارميزان و رشه بقدونس.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق