Subscribe in a reader طريقة عمل باستا بولونيز من المطبخ الايطالى - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

10/27/2015

طريقة عمل باستا بولونيز من المطبخ الايطالى

طريقة عمل باستا بولونيز من المطبخ الايطالى




بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
باستا
لحمه مفرومه
بصل
جزر
كرفس
طماطم
صلصع طماطم
ملحي وفلفلي
ريحان
مرقه
جبنه بارميزان
زيت زتون
الطريقه:
1- هنجيب الطاسه وننزل بزيت الزتون وعليه مكعبات البصل والجزر والكرفس ونقلبهم كويس لحد ما يتشوحوا معانا.
2- بعدها ننزل عليهم باللحمه المفرومه و نقلبها كويس.
3- ننزل بالطماطم وصلصه الطماطم وملحي وفلفلي والمرقه ونسيب الخليط يتجانس مع بعضه.
4- اخر حاجه هنضيفها اوراق الريحان.
5- هنجيب طبق التقديم ونحط الباستا وعليها كبشه من الصوص واخر حاجه نديها البارميزان.
وبالهنــــــــــــا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *