طريقة عمل باستا بولونيز من المطبخ الايطالى
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
باستا
لحمه مفرومه
بصل
جزر
كرفس
طماطم
صلصع طماطم
ملحي وفلفلي
ريحان
مرقه
جبنه بارميزان
زيت زتون
لحمه مفرومه
بصل
جزر
كرفس
طماطم
صلصع طماطم
ملحي وفلفلي
ريحان
مرقه
جبنه بارميزان
زيت زتون
الطريقه:
1- هنجيب الطاسه وننزل بزيت الزتون وعليه مكعبات البصل والجزر والكرفس ونقلبهم كويس لحد ما يتشوحوا معانا.
2- بعدها ننزل عليهم باللحمه المفرومه و نقلبها كويس.
3- ننزل بالطماطم وصلصه الطماطم وملحي وفلفلي والمرقه ونسيب الخليط يتجانس مع بعضه.
4- اخر حاجه هنضيفها اوراق الريحان.
5- هنجيب طبق التقديم ونحط الباستا وعليها كبشه من الصوص واخر حاجه نديها البارميزان.
2- بعدها ننزل عليهم باللحمه المفرومه و نقلبها كويس.
3- ننزل بالطماطم وصلصه الطماطم وملحي وفلفلي والمرقه ونسيب الخليط يتجانس مع بعضه.
4- اخر حاجه هنضيفها اوراق الريحان.
5- هنجيب طبق التقديم ونحط الباستا وعليها كبشه من الصوص واخر حاجه نديها البارميزان.
وبالهنــــــــــــا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق