طريقة عمل اسكالوب الفراخ بالكريمه والبارميزان
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
صدور دجاج متبله بمسترده ولمون ومايه بصل وملحي وفلفلي وزعتر و بابريكا
بيض
بقسماط
توم
صلصه طماطم
ريحان
رشه سكر
ملحي وفلفلي
جبنه بارميزان
كريمه
معلقه دقيق
ذبده
بيض
بقسماط
توم
صلصه طماطم
ريحان
رشه سكر
ملحي وفلفلي
جبنه بارميزان
كريمه
معلقه دقيق
ذبده
الطريقه:
1- هنتبل الفراخ بالبيض والبقسماط ونقليها.
2- هنجيب طاسه وننزل بزيت الزتون والتومه وصلصه الطماطم ورشه السكر والريحان وملحي وفلفلي ونسيبها تتسبك.
3- هنجيب طاسه تاني ونحط فيها معلقه الذبده ومعلقه الدقيق ونشوحهم مع بعض وبعدها ننزل بالكريمه وملحي وفلفلي.
4- بعدها هنجيب قطع الفراخ ونرصها في صينيه وبعدها ننزل علي كل واحده فيهم بمعلقه من الصلصه ومعليها معلقه من صوص الكريمه واخر حاجه هنديها رشه جبنه بارميزان وندخلها الفرن لمده عشر دقايق.
وبالف هنـــــــــــا
2- هنجيب طاسه وننزل بزيت الزتون والتومه وصلصه الطماطم ورشه السكر والريحان وملحي وفلفلي ونسيبها تتسبك.
3- هنجيب طاسه تاني ونحط فيها معلقه الذبده ومعلقه الدقيق ونشوحهم مع بعض وبعدها ننزل بالكريمه وملحي وفلفلي.
4- بعدها هنجيب قطع الفراخ ونرصها في صينيه وبعدها ننزل علي كل واحده فيهم بمعلقه من الصلصه ومعليها معلقه من صوص الكريمه واخر حاجه هنديها رشه جبنه بارميزان وندخلها الفرن لمده عشر دقايق.
وبالف هنـــــــــــا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق