باستا النجريسكو negresco pasta
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
باستا
صدور فراخ
مشروم
فلفل الوان
بصله
2 معلقه دقيق
2 معلقه زبده
لبن
كريمه
مكعب مرقه
ملحي وفلفلي
زعتر
جبنه مبشوره
صدور فراخ
مشروم
فلفل الوان
بصله
2 معلقه دقيق
2 معلقه زبده
لبن
كريمه
مكعب مرقه
ملحي وفلفلي
زعتر
جبنه مبشوره
الطريقه:
1/ الاول طبعا هنحط الباستا تتسلق.
2/ هنجيب طاسه وهنحط زيت وبعدها ننزل بالبصله نشوحها شويه وبعدها ننزل بصدور الفراخ ونكون مقطعانها مكعبات ونشوحهم وبعدها ننزل بالفلفل الالوان والمشروم ونضيفلهم ملحي وفلفلي وزعتر.
3/ هنجيب حله ونحط فيها الزبده ونسيبها تسخن ونحط الدقيق ونشوحهم كويس وبهدها انزل باللبن واقلب بسرعه واخر حاجه هضيف الكريمه مش كتير يعني حوالي نص كوبايه.
4/ وبعدها هضيف الملح والفلفل والزعتر ومكعب المرق واسيبه علي النار يتخن.
5/ الاول هصفي الباستا علي خليط الفراخ واقلبهم كويس مع بعض بعدها هجيب الصينيه واحط من تحت كبشه من الصوص وانزل عليه بالباستا والفراخ وبعدها احط عليه باقي الصوص وفي الاخر طبعا نحط الجبنه المشوره.
6/ تخش الفرن لمده نص ساعه او ساعه الا ربع.
وبالف هنـــــــــــــــــــــــــــــــــااااا
2/ هنجيب طاسه وهنحط زيت وبعدها ننزل بالبصله نشوحها شويه وبعدها ننزل بصدور الفراخ ونكون مقطعانها مكعبات ونشوحهم وبعدها ننزل بالفلفل الالوان والمشروم ونضيفلهم ملحي وفلفلي وزعتر.
3/ هنجيب حله ونحط فيها الزبده ونسيبها تسخن ونحط الدقيق ونشوحهم كويس وبهدها انزل باللبن واقلب بسرعه واخر حاجه هضيف الكريمه مش كتير يعني حوالي نص كوبايه.
4/ وبعدها هضيف الملح والفلفل والزعتر ومكعب المرق واسيبه علي النار يتخن.
5/ الاول هصفي الباستا علي خليط الفراخ واقلبهم كويس مع بعض بعدها هجيب الصينيه واحط من تحت كبشه من الصوص وانزل عليه بالباستا والفراخ وبعدها احط عليه باقي الصوص وفي الاخر طبعا نحط الجبنه المشوره.
6/ تخش الفرن لمده نص ساعه او ساعه الا ربع.
وبالف هنـــــــــــــــــــــــــــــــــااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق