المقادير:
2٢فرخة متقطعين علي ٤ ومخليين من الجلد ومتشرحة لغاية العضم
كوب زبادي
معلقة كبيرة صلصة
معلقة كبيرة عسل ابيض
معلقة صويا صوص
معلقة صغيرة توم بودر
معلقة كبيرة بصل بودر
معلقة صغيرة كسبره ناشفه
معلقة صغيرة كمون
معلقة من بهارات الجراماسالا
ملح وفلفل
ربع معلقة صغيرة من اللون الاحمر الصحي
3معالق كبار زيت
3معالق كبار خل
عصير ليمونه
اوراق كسبرة خضرا للتزيين
الطريقة:
-تتبل قطع الفراخ بجميع المكونات جيدا ويفضل ان تترك في التتبيله ليلة كامله.
-توضع في صينيه فرن وندخلها فرن حار حتي تنضج وتأخذ لون ذهبي نغطيها شويه قبل التقديم وتقدم مزينة بأوراق الكسبرة الخضرا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق