Subscribe in a reader طريقة عمل مكرونة بالجمبري و الصلصة البيضاء - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

9/07/2015

طريقة عمل مكرونة بالجمبري و الصلصة البيضاء

طريقة عمل مكرونة بالجمبري و الصلصة البيضاء




بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
400 جرام جمبرى
100 جرام جبنة جودة
4 معلقة كبيرة زيت زيتون
2 قطعة جبنة كيري
1 كوب كريمة لبّاني
1 معلقة صغيرة الصوص الحار
1 معلقة صغيرة ملح
½ معلقة صغيرة فلفل أبيض
½ كيس مكرونة
½ كوب لبن كامل الدسم
½ معلقة صغيرة حباية جوزة الطيب (مبشور)
¼ معلقة صغيرة كمون
مقادير طريقة تسوية المكرونة :
200 جرام مكرونة (او نصف كيس)
2 لتر ماء
2 معلقة صغيرة ملح
طريقة التحضير :
هنضيف زيت الزيتون في طاسة على نار متوسطة
لما الزيت يسخن نضيف عليه الجمبري و الملح و الفلفل و جوزة الطيب و الصوص الحار و نسويه لمدة 3 دقائق
نخفض النار و نضيف الجبنة الكيري و نخلطهم
نضيف عليهم الكريمة و الجبنة الجودة و نخلطهم جيدا علشان يسيحوا مع بعض و يبقوا خليط واحد
نضيف اللبن و نترك الصوص يِتقل و قوامه يتماسك تقريبا 5 دقائق
نضيف المكرونة المسلوقة على الصوص و نخلطهم جيد. جاهزة للتقديم......

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *