يخني اللحمه ببهارات اللحمه والحمص مع الكسكسى
المقادير:
1/2 كيلو لحمه بتلو مكعبات
1/2 كيلو بصل جوليان
5 فص ثوم شرائح
1/2 كوب بقدونس مفروم
كوب حمص مغسول ومسلوق
3 بطاطس مكعبات مقليه
ملعقه كبيره بهارات لحمه
لتر مرقة لحم
سمنه
ملح وفلفل اسود
كسكسي حادق للتقديم
1/2 كيلو بصل جوليان
5 فص ثوم شرائح
1/2 كوب بقدونس مفروم
كوب حمص مغسول ومسلوق
3 بطاطس مكعبات مقليه
ملعقه كبيره بهارات لحمه
لتر مرقة لحم
سمنه
ملح وفلفل اسود
كسكسي حادق للتقديم
طريقة التحضير:
في وعاء الطهي قومي بوضع السمنه حتي تسخن ثم قومي بتحمير مكعبات اللحمه جيدا ثم ضيفي البصل مع رشة فلفل بسيطه ورشة ملح صغيره مع التقليب حتي يدبل البصل بعدها قومي بإضافة شرائح الثوم وبهارات اللحمه مع التقليب واضافة مكعبات البطاطس المكعبات المحمره مع التقليب وبعدها نضيف الحمص المسلوق والكزبره الخضرا المفرومه ونقلب ونضيف المرقة ونقلب ونغطي ونهدي النار ونتركها تستوي وتقدم مع كسكسي حادق وبالهنا
في وعاء الطهي قومي بوضع السمنه حتي تسخن ثم قومي بتحمير مكعبات اللحمه جيدا ثم ضيفي البصل مع رشة فلفل بسيطه ورشة ملح صغيره مع التقليب حتي يدبل البصل بعدها قومي بإضافة شرائح الثوم وبهارات اللحمه مع التقليب واضافة مكعبات البطاطس المكعبات المحمره مع التقليب وبعدها نضيف الحمص المسلوق والكزبره الخضرا المفرومه ونقلب ونضيف المرقة ونقلب ونغطي ونهدي النار ونتركها تستوي وتقدم مع كسكسي حادق وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق