سوده الدجاج "كبد الدجاج" بدبس الرمان
المقادير:
كيلو كبد دجاج
2 بصلة مفرومة
1 فلفل رومي مفروم
5 فص ثوم مفروم
2 ملعقة صغيرة سبع بهارات
رشة جوزة الطيب
ربع كوب دبس رمان
نصف كوب مرق دجاج
ملح وفلفل أسود
زيت نباتي
2 بصلة مفرومة
1 فلفل رومي مفروم
5 فص ثوم مفروم
2 ملعقة صغيرة سبع بهارات
رشة جوزة الطيب
ربع كوب دبس رمان
نصف كوب مرق دجاج
ملح وفلفل أسود
زيت نباتي
الطريقة:
في طاسه سخنه نضع قليل من السمنه والزيت ونضع البصل ورشة ملح ولسبع بهارات ورشة جوزة الطيب ونضيف الفلفل الاخضر ونقلب ونتركهم يدبلو ونضيف الثوم ونراعي عدم تغير لون الثوم ونضع كبد الفرخ ونضيف الملح والفلفل للكبد ونقلب ونوطي النار ونتركها تتشوح ونضيف بعدها دبس الرمان ونقلب ونتركها تستوي .وندوق ونشوف لو في مزازه او سمكها تقيل نزود ربع كوب مرقه
ملاحظة:
خلطة السبع بهارات تتكون من حبهان وقرفه وجوزة الطيب وكسبره ناشفه وكبابه صيني وقرنفل
في طاسه سخنه نضع قليل من السمنه والزيت ونضع البصل ورشة ملح ولسبع بهارات ورشة جوزة الطيب ونضيف الفلفل الاخضر ونقلب ونتركهم يدبلو ونضيف الثوم ونراعي عدم تغير لون الثوم ونضع كبد الفرخ ونضيف الملح والفلفل للكبد ونقلب ونوطي النار ونتركها تتشوح ونضيف بعدها دبس الرمان ونقلب ونتركها تستوي .وندوق ونشوف لو في مزازه او سمكها تقيل نزود ربع كوب مرقه
ملاحظة:
خلطة السبع بهارات تتكون من حبهان وقرفه وجوزة الطيب وكسبره ناشفه وكبابه صيني وقرنفل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق