خلطة بهارات من الاعشاب الايطاليه
المكونات:
2 فلفل حار حسب الرغبه
ربع كوب زعتر ناشف
ربع كوب ريحان ناشف
ربع كوب بردقوش ناشف
ربع كوب روز ماري ناشف
ربع كوب ورق لورا
ربع كوب زعتر ناشف
ربع كوب ريحان ناشف
ربع كوب بردقوش ناشف
ربع كوب روز ماري ناشف
ربع كوب ورق لورا
طريقة التحضير:
قومي بتحميص الاعشاب في اناء ساخن مع التقليب حتي نري بخار من الاعشاب نرفعها من علي النار ونتركها تبرد ثم نطحنها بمطحنة التوابل وتستخدم او تحفظ في برطمانات جافه بعيده عن الضوء والحراره
قومي بتحميص الاعشاب في اناء ساخن مع التقليب حتي نري بخار من الاعشاب نرفعها من علي النار ونتركها تبرد ثم نطحنها بمطحنة التوابل وتستخدم او تحفظ في برطمانات جافه بعيده عن الضوء والحراره
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق