طريقة عمل لحمه بتلو بالخضروات بالبهارات الصينيه
بسم الله الرحمن الرحيم
المكونات:
المكونات:
نصف كيلو بوفتيك بتلو شرائح طوليه
2 بصلة جوليان
1 فلفل رومي جوليان
2 فلفل الوان جوليان
كوب مشروم شرائح
نصف كوب بصل اخضر شرائح
2 ملعقه صغيره زنجبيل مفروم
5 فصوص ثوم شرائح
1 فلفل حار شرائح
كوب مرقة لحمه
نصف كوب صويا صوص
ملعقه كبيره خلطة الخمس بهارات الصينية
ملح وفلفل اسود
زيت نباتي
2 بصلة جوليان
1 فلفل رومي جوليان
2 فلفل الوان جوليان
كوب مشروم شرائح
نصف كوب بصل اخضر شرائح
2 ملعقه صغيره زنجبيل مفروم
5 فصوص ثوم شرائح
1 فلفل حار شرائح
كوب مرقة لحمه
نصف كوب صويا صوص
ملعقه كبيره خلطة الخمس بهارات الصينية
ملح وفلفل اسود
زيت نباتي
طريقة التحضير:
في وعاء طهي ساخن علي النار نضع الزيت ونضع اللحمه مع التقليب المستمر ثم نضيف الزنجبيل والثوم الشرائح والبصل ونقلب والفلفل والمشروم والبصل الاخضر حتي يدبل البصل بعدها نضيف البهارات الصينيه والفلفل الاسود والملح ونقلب وبعدها نضع الصويا صوص والمرقه والفلفل الالوان ونقلب ونتركها علي النار تستوي وتقدم بالهنا .
في وعاء طهي ساخن علي النار نضع الزيت ونضع اللحمه مع التقليب المستمر ثم نضيف الزنجبيل والثوم الشرائح والبصل ونقلب والفلفل والمشروم والبصل الاخضر حتي يدبل البصل بعدها نضيف البهارات الصينيه والفلفل الاسود والملح ونقلب وبعدها نضع الصويا صوص والمرقه والفلفل الالوان ونقلب ونتركها علي النار تستوي وتقدم بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق