بوب كورن الدجاج المقرمش
المقادير:
4 صدور دجاج مكعبات
3 بيضة
كوب دقيق
ربع كوب ماء بصل
ملح وفلفل أسود
رشة جوزة الطيب
خلطة فيجيتار المبهرة
كاتشب للتقديم
3 بيضة
كوب دقيق
ربع كوب ماء بصل
ملح وفلفل أسود
رشة جوزة الطيب
خلطة فيجيتار المبهرة
كاتشب للتقديم
طريقة التحضير:
في بوله نضع البيض ورشة جوزة الطيب وماء البصل ونخفقهم مع بعض ثم نضيف الدقيق وملح وفلفل اسود ورشة جوزة الطيب ونخلطهم جيدا ونضع قطع الفراخ في الخلطه ونقلبها كويس حتي تتغلف كل القطع جيدا ونتركها علي الاقل ساعه في التتبيله وبعدها نحضر خلطة الفجيتار المبهره المجهزه مسبقا ونخرج قطع الفراخ من خلطة البيض ونضعها في خلطة البقسماط ونغلفها جيدا وبعدها تقلي في زيت غزير وسخن وتقدم بالهنا.
في بوله نضع البيض ورشة جوزة الطيب وماء البصل ونخفقهم مع بعض ثم نضيف الدقيق وملح وفلفل اسود ورشة جوزة الطيب ونخلطهم جيدا ونضع قطع الفراخ في الخلطه ونقلبها كويس حتي تتغلف كل القطع جيدا ونتركها علي الاقل ساعه في التتبيله وبعدها نحضر خلطة الفجيتار المبهره المجهزه مسبقا ونخرج قطع الفراخ من خلطة البيض ونضعها في خلطة البقسماط ونغلفها جيدا وبعدها تقلي في زيت غزير وسخن وتقدم بالهنا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق