طريقة تحضير خلطة الخمس بهارات (البهارات الصينية)
بسم الله الرحمن الرحيم
المكونات:
المكونات:
ربع كوب قرفه خشب
ربع كوب ينسون نجمي
ربع كوب قرنفل صحيح
ربع كوب شمر
ربع كوب فلفل سيشوان ( يستبدل بحبوب فلفل اسود لصعوبة تواجده )
ربع كوب ينسون نجمي
ربع كوب قرنفل صحيح
ربع كوب شمر
ربع كوب فلفل سيشوان ( يستبدل بحبوب فلفل اسود لصعوبة تواجده )
طريقة التحضير
في وعاء ساخن علي النار نضع التوابل ونقوم بتحميصها حتي يخرج بخار من التوابل ونرفعها من علي النار ونتركها تبرد ثم نطحنها ونستخدمها مباشرة او تحفظ في برطمانات جافه بعيده عن الحرارة والرطوبه والضوء
في وعاء ساخن علي النار نضع التوابل ونقوم بتحميصها حتي يخرج بخار من التوابل ونرفعها من علي النار ونتركها تبرد ثم نطحنها ونستخدمها مباشرة او تحفظ في برطمانات جافه بعيده عن الحرارة والرطوبه والضوء
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق