طريقة عمل كرات اللحمه بالاعشاب الايطاليه
المكونات:
نصف كيلو لحمه مفرومه
بصله مفرومه
4 فص ثوم مفروم
نصف كوب بقدونس مفروم
2 شريحة توست ابيض
نصف كوب حليب
2ملعقه صغيره بابريكا
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل اسود
بيضه
ربع كوب جبنه بارميزان
2 ملعقه كبيره خلطة اعشاب ايطاليه
زيت زيتون
للتقديم مكرونه اسباجتي بصلصة الطماطم
بصله مفرومه
4 فص ثوم مفروم
نصف كوب بقدونس مفروم
2 شريحة توست ابيض
نصف كوب حليب
2ملعقه صغيره بابريكا
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل اسود
بيضه
ربع كوب جبنه بارميزان
2 ملعقه كبيره خلطة اعشاب ايطاليه
زيت زيتون
للتقديم مكرونه اسباجتي بصلصة الطماطم
طريقة التحضير:
نضع شرائح التوست بعد ازاة الاطراف بالسكينه في بوله مع اللبن ونتركه يتشرب اللبن ثم نضع كل المكونات واللحمه والتوابل عليه ونخلطهم جيدا ونشكل اللحمه المفرومه علي شكل كور ونرصها علي صينيه مفروشه مفرش سليكون او ورق زبده ونخبزها في فرن سخن لدرجة 220 حتي تمام التسويه وتقدم مع مكرونه اسباجتي بصلصة الطماطم .
نضع شرائح التوست بعد ازاة الاطراف بالسكينه في بوله مع اللبن ونتركه يتشرب اللبن ثم نضع كل المكونات واللحمه والتوابل عليه ونخلطهم جيدا ونشكل اللحمه المفرومه علي شكل كور ونرصها علي صينيه مفروشه مفرش سليكون او ورق زبده ونخبزها في فرن سخن لدرجة 220 حتي تمام التسويه وتقدم مع مكرونه اسباجتي بصلصة الطماطم .
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق