Subscribe in a reader طاجن لحمة بالبصل والبطاطس على الطريقة المصرية - daahsha"دهشة"

daahsha"دهشة"

مدونة شبابية لكل أسرة عصرية تعرض كل ما يخص الامور الدينية و كل الوصفات الطبية الطبيعية والمعلومات العامه المفيدة للعنايه بالشعر والبشره وكل وظائف الجسم المختلفة . وكل معلومات عن النباتات والحيوانات. وكل ما يخص الموضة والديكور وفن الطهى والتكولوجيا و فن التصوير والرسم ومعلومات عامة وألغاز...

آخر المواضيع

1/12/2017

طاجن لحمة بالبصل والبطاطس على الطريقة المصرية

طاجن لحمة بالبصل والبطاطس على الطريقة المصرية


 بسم الله الرحمن الرحيم
 
 المقادير:
كيلو لحمة كندوز مكعبات
4 بصلة مفرومة
3 فلفل رومي مفروم
6 فص ثوم مفروم
4 بطاطس مكعبات مقلية
كوب كزبرة مفرومة
قرن فلفل أحمر حار صحيح
ملعقة كبيرة كمون
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
ملعقة صغيرة بهارات لحمة
ملعقة صغيرة كبابة صيني
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
ملعقة صغيرة بابريكا
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود
2 كوب مرقة لحمة
سمنة
الطريقة:
نقوم بتشويح اللحمه في السمنه مع قرن فلفل احمر وفلفل اسود وبهارات لحمه نضع نصف المقدار ونقوم بفرك البصل في بوله مع التوابل والفلفل الاخصر المفروم والحبهان والكمون والكبابه الصيني والبابريكا ورشة جوزة الطيب والكزبره واللحمه وبهارات اللحمه نضع نصفها علي اللحمه ونصفها علي البصل وبعد ان تتكرمل اللحمه نضيف عليها البصل المفروك بالتوابل ونشوحه مع اللحمه ونضيف الكسبره الخضرا والبطاطس المكعبات المقليه ونقلب جيدا ونضيف 2 كوب مرقه ونضعه في الطاجن وندخله الفرن حتي تمام التسويه وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

من نحن

authorمرحبا، أسمي نانا أحمد وهذه مدونتي أسعى دائما لأقدم لكم أفضل المواضيع المنوعة فى الصحة والحياة الأسرية والتكولوجياوالطبخ والفنون والموضة
المزيد عني →

التصنيفات

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *